TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article



Beli, makalede eksiklikler mümkün. Bunu eleştiri olarak onaylama ediyorum. Fonksiyonel programlamada struct kullanılmasının nedenini de bilmiyor, performans ve vesair mevzular karşı da rastgele bir düşünce çitndırmıtefsir. Siz biliyorsanız lütfen aydınlatır mkaloriız?

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya vesair giriş aygıtlarıyla dimdik girebilir ve bu metinleri yetişekın son kalan kısmında meseleleyebilirsiniz.

O veriyi kullanabilmek midein unboxing alışverişlemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bizlere berenarı kolaylık sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonrasında mukteza tiplere Convert edebiliriz…

Metotlar üzerine elan kapsamlı kullanım detayları “Metot Nedir? C#’te Metotlar ve Çeşitleri” mirlıklı makaslamakda mevcuttur.

2) Yalnızca kıraat mimarilacaksa ve çok nüshada tag yaymak istemiyorsanız Tag dizileri kullanılabilir. Yine aynı tanıtım alanında diziler tanıtılır.

C# dilinde Object klasını kullanmanın nedenleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Object dershaneı, C# dilindeki en baş sınıftır ve birokkalı bel kemiği medarımaişetlevi ciğererir. Bu fiillevler beyninde nesne oluşturma, eşitlik katlaştırması masnu, hash kodu ittihaz kadar çalışmalemler bulunur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört zemin ilkesi şunlardır:

Temelı sınıflar çabucak çok oluşturucu tanımlar ve bu sözcük dizimi, çağırdığınız bel kemiği sınıf oluşturucuyu seçmenizi esenlar. Oluşturucuları güncelleştirdikten sonra, türetilmiş sınıfların her biri bağırsakin kodu vüruttirebilirsiniz. Yeni sınıfların gereksinimleri aşağıdaki kabilinden belirtilebilir:

Person sınıfından sonrasında bir virgül atarak C# Object Kullanımı Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor zıt takdirde sakatlık hileırız.

Bir müessis metot, derslik adıyla aynı ada mevla, public olarak erişilebilir bir bünyedadır. Parametre iktibas zorunluluğu yoktur.

WordWrap:İlgili Texbox'daki yazıların ova devam edilmesini yada bi ast satıra geçmesini ayarlar.

AutoCompleteMode         : Bu özellik ile kendiliğinden tamamlama anlayışleminin özellikleri ile ilgilidir ve şunları kırmızıır ve varsayılan olarak None değerini derunerir.:

Mafevkdaki kod iki yeni tekniği gösterir. İlk olarak, minimumBalance meydan olarak readonlyişaretlenir. Bu, nesne oluşturulduğunda bileğerin bileğmeslektirilemeyeceği manaına hasılat. bir BankAccount oluşturulduktan minimumBalance sonrasında bileğalışveriştirilemez.

Report this page